Leuke en betaalbare collecties voor hem, voor haar en op het werk.

Vervolg……

Ongelofelijk dankbaar …wat een mooie, lieve, hartverwarmende reacties… ontelbare kaartjes bloemen en berichtjes. Voelt echt goed dat zoveel mensen meeleven, dit is ook een enorme steun voor mijn gezin en personeel …dank je!!

Hoe is de operatie verlopen?
De borst besparende operatie is inmiddels achter de rug, en wat voelt dat fijn. Dat wat niet in mijn lichaam thuis hoort is eruit!! 2 dagen ben ik hyper, dacht nog even, wat viel dit reuze mee,  maar dan komt de genadeslag. De operatie stond eigenlijk al voor de deur, terwijl ik het nieuws nog moest laten indalen. Lichamelijk wil ik alles en kan ik alles, maar mijn geestelijke vermogen zit me in de weg. De kleinste dingetjes irriteren, verstop me zelfs een dag onder de dekens in de hoop dat niemand me vind die dag. Oei, oei ik herken mezelf niet meer ☹

Mijn hoofd is vol maar vooral héél erg moe , begrijpelijk zegt de mammacare verpleegster , je hebt pas 2 weken geleden de diagnose gekregen en er is al zoveel gebeurd. Je zit in een EMOTIONELE achtbaan!! “Gewoon” aan toegeven, maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Eind van deze week krijg ik de uitslagen en mijn behandelplan te horen, natuurlijk ook weer een spannend moment. Positief en hopelijk met wat meer energie gaan we de nieuwe week tegemoet.

Tip: blijf je borsten controleren ook al ben je naar  het bevolkingsonderzoek geweest. Zelf ben ik afgelopen januari nog geweest, en toen was er nog niks aan de hand.

Groetjes en dikke kus Marion

Reacties vanuit Facebook

reactie(s)

Marion

Al 23 jaar is Marion de enthousiaste eigenaresse van de zaak. Marion kent met haar jarenlange ervaring haar klanten door en door. Zij weet als geen ander hoe zij haar klanten kan verrassen met nieuwe modetrends. Haar optimisme, doorzettingsvermogen en passie voor het vak kenmerken de sfeer en het warme imago van de winkel.

Reacties (6)

 1. Riecky schreef:

  Heel veel sterkte nogmaals voor allemaal. Ga hard duimen voor een goede uitslag. Van dichtbij meegemaakt het is even pas op de plaats. Moeilijk maar ik hoop van harte dat je er even aan toegeeft. Luister naar je lichaam. Je hebt een fantastische achterban.

 2. Gaby Arts schreef:

  Ik vind het heel knap dat je dit kunt delen, met iedereen! Wens je kracht om positief te blijven, en sterkte!

 3. Albertine Herbrn schreef:

  Heel veel sterkte Marion. Ut kump good ☘️☘️☘️

 4. Marjo Siegelaer schreef:

  Marion hiel vül sterkte én kracht de kaomende tied én posetief blieve kümp good

 5. De Bruijn Sylvia schreef:

  Heel veel sterkte.

 6. Adriënne van Breugel schreef:

  Beste Marion.
  Het zal inderdaad heel wat tijd kosten om dit geestelijk te verwerken. Het is ook niet niks. Overhaast dan ook niets. Doe het rustig aan, want je bent een stuk van je lichaam kwijt door een rot ziekte.
  Ik wens je heel veel succes en geluk toe met je behandelplan en hoop dat het niet een al te zwaar traject gaat worden.