Leuke en betaalbare collecties voor hem, voor haar en op het werk.

Update van Marion

Beste klanten, lieve volgers,

Ik krijg momenteel vaak de vraag: ‘Hoe is het nu eigenlijk met je?’ Daarom even een kleine update…

Ik wil iedereen ook namens mijn gezin bedanken voor alle lieve berichtjes, appjes, bloemen, kaarten etc. Jullie steun heeft ons erg goed gedaan tijdens deze periode.We stonden er op deze manier niet alleen voor. Ook mijn personeel verdiend een vette pluim, dankzij hen heeft Marion Mode gewoon kunnen functioneren en doordraaien zoals het hoort!!

Op 4 juli had ik de laatste bestraling. Ik weet nog goed hoe ik het ziekenhuis uit liep. Eigenlijk vond ik het heel raar. Je laatste bestraling zit erop en je gaat gewoon weer naar huis. En opeens mag/moet je het maar weer zelf doen. Ik vond dat een hele rare gewaarwording.In plaats van ‘blij’voelde ik me een beetje aan mijn lot overgelaten. Ik moet nu weer verder zonder de dagelijkse gang naar het ziekenhuis. Iedere dag naar ziekenhuis voelde ergens ook wel vertrouwd.

Precies 2 maanden heeft deze rollercoaster geduurd. Ik begin me nu pas te realiseren wat me overkomen is. Ik dacht; dit doe ik wel even maar nu ik klaar ben met behandelen en ondanks dat de vooruitzichten gunstig zijn komt het geestelijke verwerken pas. Ik hoop dat ik tijdens mijn vakantie dit gebeuren een plekje kan gaan geven en me kan opladen voor een nieuw seizoen (herfst/winter 2018). Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in 🙂

Ik wil via deze weg dan ook iedereen een hele fijne, zorgeloze vakantie wensen!
Ik hoop jullie weer snel te mogen begroeten,zonnige groet,

Marion

 

Reacties vanuit Facebook

reactie(s)

Marion

Al 23 jaar is Marion de enthousiaste eigenaresse van de zaak. Marion kent met haar jarenlange ervaring haar klanten door en door. Zij weet als geen ander hoe zij haar klanten kan verrassen met nieuwe modetrends. Haar optimisme, doorzettingsvermogen en passie voor het vak kenmerken de sfeer en het warme imago van de winkel.

Reacties (2)

  1. marleon vos schreef:

    Ik wens je veel sterkte en hoop dat je het geestelijke gedeelte van je genezingsproces ook goed verwerkt krijgt.Geniet van elke dag en van degene die je lief zijn

  2. Truus schreef:

    Weer vertrouwen krijgen in je lijf, dit heeft tijd nodig. Vakantie is een mooie tijd om dat vertrouwen weer langzaam op te bouwen. Fijne vakantie toegewenst!