Leuke en betaalbare collecties voor hem, voor haar en op het werk.

Marion Mode is méér dan alleen shoppen!

Marion Mode is een modebewuste kledingzaak in Maastricht voor dames en heren van alle leeftijden met een groot aantal verschillende kledingcollecties en bijbehorende accessoires die geschikt zijn voor diverse aangelegenheden.

Onze collecties zijn gevarieerd en aantrekkelijk voor jong en oud. Wij houden nauw de nieuwe modetrends in de gaten en kopen ieder seizoen opnieuw weer zorgvuldig in. Onze items zijn van goede kwaliteit en makkelijk te combineren. Bij Marion Mode hebben we oog voor bijzondere details in stoffen en kleuren.

Voor een aantal vertrouwde merken kun je altijd bij ons terecht. Sterk in kwaliteit en fijn in prijs:
Dames: Enjoy, Esqualo, Expresso, Geisha, Lizzy en Coco, Tramontana, Street One.
Heren: Braxx en Matinique, Carter & Davis, Ledub, NO EXCESS, Wrangler.

Benadruk je eigen karakter met onze eigentijdse en classic mix aan topstukken. In een ongedwongen en persoonlijke sfeer helpen we je graag tijdens je zoektocht naar een leuke outfit voor zowel casual als feestelijke gelegenheden. Daarbij vervullen we graag de rol van kledingstylist en staan we voor je klaar met eerlijk en professioneel kledingadvies. Naast onze vertrouwde vaste collectie verrassen we je bij elk bezoek met nieuwe frisse items die naadloos aansluiten bij het huidige seizoen of een actuele trend. Voor ieder wat wils en altijd wat nieuws!

Steeds meer modezaken spelen in het jonge publiek. Dat doen wij ook, maar wij richten ons óók sterk op de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder. Daar houden we bij het samenstellen van onze nieuwe collecties altijd rekening mee! Niemand gaat bij ons met een saaie outfit de deur uit!

We laten je graag kennismaken met ons team

Het team van Marion Mode bestaat uit 6 enthousiaste vakspecialisten die dagelijks voor je klaar staan met professioneel kleding- en stijladvies. Dat doen ze vol passie en met veel plezier. Wij stellen graag onze medewerkers aan je voor:

Lees wat anderen vinden van Marion Mode

Ik kom graag bij jullie ‘snuffelen’. Marion Mode is bij de tijd, heeft een mooie collectie in de zaak en levert kwaliteit.
Fieny