Leuke en betaalbare collecties voor hem, voor haar en op het werk.

Een belangrijk en heel persoonlijk bericht van Marion…

We delen zoveel leuks online maar de andere en vaak minder leuke kanten van het leven mogen ook gedeeld worden. In mijn geval vind ik het heel belangrijk om dit te delen via de bedrijfspagina van onze zaak, omdat ik niet in de gelegenheid ben om iedereen persoonlijk op de hoogte te stellen. Daarbij vind ik het van belang dat jullie het verhaal in mijn eigen woorden kunnen lezen.

Sinds 4 mei jongstleden is de sneltrein van mijn leven niet alleen met gierende remmen maar ook in één klap tegen een betonnen muur gekomen. Dit is namelijk de datum waarop ik de diagnose borstkanker te horen heb gekregen. Werkelijk als donderdagslag bij heldere hemel. Ik voel me helemaal niet ziek, ik sport, ik werk…en toch is het zo….

Niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn naasten komt dit hard binnen en hier bedoel ik ook mijn team uit de winkel mee. Zij hebben de zaak perfect draaiende gehouden. Maar op de vragen; ‘ Is Marion er ook? Komt Marion nog?’ konden ze afgelopen week even geen antwoord op geven. Daarom vind ik het zo belangrijk om dit op deze manier vanuit mezelf met jullie te delen om gekke verhalen te voorkomen.

De sfeer en de service blijven zoals ze horen te zijn, alleen ga ik mij nu concentreren op mijn operatie en dan op het vervolgtraject. Ik zal zeker nog in de winkel te vinden zijn, daar werk ik veel te graag voor en dat zorgt ook voor afleiding. Ik ga het wel lastig vinden om elke dag een bewuste keuze te maken; Hoe voel ik me? Goed genoeg om iets voor het werk te doen? Loop ik mezelf niet voorbij? Ik voel me soms schuldig als ik besluit even niks te doen, enzovoort. In loondienst is dat iets makkelijker, ziek is ziek.

Aanstaande maandag 14 mei is de operatie al gepland. De lieve dames in de zaak werken al tussen de 4 en 17 jaar bij mij en ik durf te zeggen dat ik het in vertrouwde goede handen over laat. Tja, life goes on…

Hoop op een beetje begrip als er dingetjes spelen waar zij de beslissing niet over kunnen of durven nemen en van mijn kant het antwoord wat langer op zich laat wachten.

Liefs, Marion

Reacties vanuit Facebook

reactie(s)

Marion

Al 23 jaar is Marion de enthousiaste eigenaresse van de zaak. Marion kent met haar jarenlange ervaring haar klanten door en door. Zij weet als geen ander hoe zij haar klanten kan verrassen met nieuwe modetrends. Haar optimisme, doorzettingsvermogen en passie voor het vak kenmerken de sfeer en het warme imago van de winkel.

Reacties (20)

 1. M.Prevaes schreef:

  Boh heftig Marion, heel veel sterkte gewenst de komende tijd

 2. Ine brouwers ubags schreef:

  Lieve Marion heel erg geschrokken van je bericht ! Maar wil je zeker meegeven denk aan jezelf zorg dat je er weer bovenop komt ! Ik zelf weet wat het is als je gezondheid je in de steek laat ! Heel veel sterkte en het komt weer goed lieverd ! Maar geef het de tijd !!!! ❤

 3. Bianca van der Cruijs schreef:

  Wat heftig Marion voor jou en je naasten. Ik wens jou heel veel sterkte, moed en een spoedig herstel!

 4. Petra van Tiggelen schreef:

  ❤️

 5. Jacqueline jaeqx schreef:

  Heel veel sterkte marion!

 6. Marianne Muijtjens schreef:

  Lieve Marion,
  In gedachten ben ik bij je, ik zal morgen een kaarsje branden voor jou in de hoop dat je er steun uit kunt putten.
  Je stapt nu in een 8 baan die voorlopig niet stopt maar weet dat er veel mensen aan je zullen denken in dit zware trajekt!
  Heel veel sterkte, knoevelkes en unne dikke poen

 7. Anita brouwers schreef:

  Hoi Marion, heel veel sterkte voor de komende tijd! Wij zitten in hetzelfde schuitje dus weet er alles van. Komt allemaal goed blijf positief denken hoe moeilijk het ook is. Veel sterkte voor morgen !

 8. Miriam Huynen schreef:

  Heel veel sterkte en beterschap gewenst.

 9. Karin schreef:

  Marion,

  Mocht je willen sparren over -het ondernemerschap en “je niet lekker voelen”-, dan mag je mij bellen.

  Met goed vertrouwen in je personeel en vooral in jezelf kom je een heel eind.

  Sterkte en ….yes you can!

  Karin Pinckaers

 10. Adriënne van Breugel schreef:

  Beste Marion, ik wil je voor morgen heel veel succes, maar vooral kracht toe wensen. Weet dat je niet de enige bent! Om je een hart onder de riem te steken: mijn moeder heeft borstkanker gekregen op haar 42st en ze leeft nu gelukkig nog en is inmiddels 83.
  Dus kom op! Ik weet dat het niet gemakkelijk gaat worden ook I.v.m. eventuele nabehandelingen. Hou je taai

 11. Armand Dezaire schreef:

  Heey Marion,
  Heel veel kracht voor jou en je gezin gewenst.
  Hoop voor jullie dat alles uiteindelijk weer normaal verder gaat.
  Een voorspoedig herstel.
  Groetjes
  Armand

 12. Jolande Claassens schreef:

  Dat is een diagnose die niemand wil horen, heftig hoor. Ik wens je heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd en uiteraard heel veel beterschap. Denk aan jezelf!

 13. julia tossings schreef:

  heel veel beterschap en sterkte

 14. Telka en Hans schreef:

  Goh Marion wat een heftig bericht! Heel veel sterkte en we denken aan jou en jou en je liefhebbende mensen om je heen

 15. Bianca rouwet schreef:

  Jeetje Marion, heel veel sterkte met alles wat komen gaat! Wat fijn dat je zo’n fijne mensen als collega’s hebt, dan kun jij je focussen op jezelf en op je herstel! Sterkte voor morgen!
  Gr. Bianca Rouwet

 16. Gerda schafer schreef:

  Heel veel sterkte ik zeg u t komt goed

 17. Pierre Janssen schreef:

  Heel veel sterkte Marion en voorspoedig herstel!

 18. Gerda Vaessen schreef:

  Marion, heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode. Ook voor je familie is dit een verschrikkelijke periode, het zal met ups en downs gaan. Probeer energie te halen uit de kleine dingen die goed gaan en de momenten dat je je wel goed voelt.

 19. Gerda schreef:

  Ik wens jou en je naasten veel kracht.

 20. Romilda schreef:

  Lieve Marion en fam, heel veel sterkte de komende periode